Επιλογή Σελίδας

Του Νίκου Μποζιονέλου

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Πέμπτη (20/7) τη Γκόριτσα, στη Σλοβενία. Είναι το δεύτερο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του Europa League, ενώ υπενθυμίζεται ότι το πρώτο που έγινε στη Νέα Σμύρνη κατακτήθηκε από την ομάδα της Πλατείας με 2-0.

Εκείνο το ματς δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη. Ο Πανιώνιος συνεργάστηκε με εταιρεία που μετέδωσε μέσω live streaming την αναμέτρηση. Αντίθετα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, για τη ρεβάνς στη Σλοβενία προέκυψε συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι.

Το Nova Sports 3 θα δείξει τον αγώνα, μια ευχάριστη εξέλιξη για τους φίλους του Πανιωνίου που δεν θα ταξιδέψουν στη χώρα των Βαλκανίων για το ευρωπαϊκό ματς της ομάδας τους. Η επίσημη ενημέρωση για τη συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι θα υπάρξει την Τετάρτη (19/7).

Πηγή: Sport 24