Επιλογή Σελίδας

Την επιστροφή του στη Γ’ Εθνική πανηγυρίζει ο Βατανιακός.

Η ομάδα της Πιερίας μπορεί να γνώρισε εκτός έδρας ήττα στη Χαλκιδική με τον Αετό Βαρβάρας να κερδίζει 1-0 στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό για να στερήσει την άνοδο από τους Βατανιώτες.

Για να έμενε εκτός… νυμφώνος ο Βατανιακός, έπρεπε να ηττηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Βαρβάρας με 5 γκολ διαφορά, έτσι, το γκολ του Σαούλη στο 7′ που διαμόρφωσε το τελικό 1-0, καθόλου δεν άλλαξε τα δεδομένα για το πιερικό σωματείο.

Αντίθετα, ήταν “χρυσό” για τους γηπεδούχους που μαζί με τον Βατανιακό, πήραν την άνοδο ως 3οι, φτάνοντας τους 12 βαθμούς και ισοβαθμώντας με την ομάδα του Βατάν, ενώ η Αναγέννηση Επανομής με επίσης 12 βαθμούς έμεινε στην 4η θέση και εκτός ανόδου.

Πρώτος τερμάτισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με 13 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκκρεμμεί ένσταση του Αετού Βαρβάρας κατά του Μεγάλου Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή. Αν η ένσταση γίνει αποδεκτή, τότε στη θέση του Ημαθιωτών θα ανεβούν οι Θεσσαλονικείς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Μυσιρλή και Αχιλλέως, της ΕΠΣ Σερρών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Βαρβάρας: (Γιώργος Αλβανός – Νίκος Βεκόπουλος): Πασχάλης, Βλαχάκης, Παπαγεωργίου, Τρικαλιώτης, Κωτάκης Δ.Κ. (75′ Ηλίας), Μιχαηλίδης Δ., Σαούλης, Κωτάκης Δ.Αν., Κεχαγιάς (65′ Μιχαηλίδης Γ.), Παπαδημητρίου, Τσιότρας.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Λιόλιος (60′ λ.τ. Μητράκας – 75′ Τσιώμης), Οικονόμου, Ανανιάδης, Τσικαδέρης, Καλαϊτζίδης, Παρδάλης, Παπαδόπουλος, Ζώβληκας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This