Επιλογή Σελίδας

Μια σημαντική κίνηση εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν ολοκλήρωσε η Αναγέννηση Σφενδάμης, η οποία απέκτησε τον Δαυίδ Κοσμίδη.

Οι Σφενδαμιώτες έχουν υψηλές βλέψεις για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και η μεταγραφή Κοσμίδη το αποδεικνύει.

Το νέο απόκτημα της Αναγέννησης, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Εθνικό Αστέρα Θεσσαλονίκης και μετά από θητεία σε Δόξα Ασσήρου (Α1 ΕΠΣΜ) και Παύλο Μελά (Δ’ Εθνική), φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Αναγέννησης Σφενδάμης, για δυο σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας. Ακολούθησαν ο Αιγινιακός (δυο σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας και μία σεζόν στη Γ’ Εθνική), ο ΜΓΟ Στρατωνίου (Α’ ΕΠΣ Χαλκιδικής) και για τέσσερα χρόνια η Αναγέννηση Κολινδρού (Α’ ΕΠΣ Πιερίας) πριν επιστρέψει στον Αιγινιακό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την φετινή σεζόν.

Η απόκτηση Κοσμίδη είναι μόνο η αρχή για την Αναγέννηση Σφενδάμης, η οποία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση κι άλλου ενός ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου θα κάνει αίσθηση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This