Επιλογή Σελίδας

Κοσμογονικές αλλαγές και ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται ότι βρίσκονται στα… σκαριά στο ποδόσφαιρο της Πιερίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr κυοφορείται με πολύ σοβαρές πιθανότητες υλοποίησης ένα deal συνεργασίας μεταξύ του ισχυρού άνδρα του Πιερικού, Τομ Παπαδόπουλου με τον Γιάννη Τρελλόπουλο, πρόεδρο του «γείτονα» Σβορώνου τα τελευταία χρόνια!

Οι επαφές των δυο πλευρών προχώρησαν σημαντικά και όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες να τελεσφορήσει η μεγάλη συμφωνία είναι αρκετά μεγάλες, αν δεν προκύψει ανατροπή και απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ώσπου να έρθουν ανακοινώσεις.

Το σχετικό πλάνο φέρεται να περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση και πάλι από τον Τομ Παπαδόπουλο, που όμως επειδή λείπει αρκετό διάστημα στις ΗΠΑ θα έχει πιθανόν τον Τρελλόπουλο, για να «τρέχει» περισσότερα ζητήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ως γενικό κουμάντο, διαχείριση και μάνατζμεντ, άμεσα και αποτελεσματικά, εντός Κατερίνης και σε καθημερινή βάση.

Άλλωστε, ο πρόεδρος του Σβορώνου, που έχει εμπλακεί διοικητικά και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει ήδη αρκετά μεγάλη παραγοντική εμπειρία.

Σε τέτοια περίπτωση, ο Γιάννης Τρελλόπουλος αναμένεται να μείνει ξανά στην προεδρία του ΓΑΣ Σβορώνου, με τις δυο ομάδες να αναπτύσσουν πιο στενή συνεργασία και σε επίπεδο παικτών (άλλωστε οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν περίφημα φέτος), με τον Τομ Παπαδόπουλο πιθανότατα και πάλι πρόεδρο στους «μελανόλευκους». Όπως διαφαίνεται βεβαίως ο Τρελλόπουλος δε θα έχει απευθείας θεσμικό ρόλο και στις δυο (δηλαδή εκτός Δ.Σ. στον Πιερικό).

Άμεσα θα ξεκαθαρίσουν οι λοιπές αλλαγές και ανακατατάξεις, θέματα που λογικά ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι και δεν αποκλείεται να έχουν ρυθμιστεί σε μεγάλο βαθμό, για την τροποποίηση στο μοντέλο λειτουργίας.

Με αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου (κάποιους και από το Σβορώνο), λίγους παίκτες εκτός Πιερίας και ξεκάθαρο στόχο ο Πιερικός να πετύχει αυτό που δε μπόρεσε φέτος.

Να πάει… καρφί για Super League 2. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Πηγή: monobala.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This