Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν αποτελεί ο Παναγιώτης Μπαρούτας από τον Διαγόρα Σεβαστής. Οι δρόμοι των δυο πλευρών χώρισαν πρόωρα, με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να αναζητεί τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του.
Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα του Διαγόρα μόλις για 36 λεπτά, σαν αλλαγή στο παιχνίδι με το Ρήγα Φεραίο.

Κατά τα άλλα, όπως είχαμε γράψει και πριν 10 ημέρες, στον Διαγόρα Σεβαστής έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και δε θα πουν όχι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό. Σύφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του katerinisport.gr  η ομάδα βρίσκετα σε συζητήσεις με παίκτη που αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας και έχει συμμετοχές και στην Super League και αναμένουμε την κατάληξή τους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This