Επιλογή ΣελίδαςΟ Δίας Δίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Παπαστεργίου.

Δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του 32χρονου μέσου δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει το πρόγραμμα του Δία σε μία ακόμη χρονιά Γ’ Εθνικής, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε κοινή συναινέσει τη ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

Όλοι στην οικογένεια του Δία Δίου ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δημήτρη για την πολύτιμη προσφορά του τα τελευταία δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.

Η δήλωση του Δημήτρη Παπαστεργίου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου, τους προπονητές μου με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια, τη διοίκηση και προσωπικά τους Στέφανο Συρανίδη, Παναγιώτη Προβατίδη, Νίκο Κουτρουλό καθώς και όλους τους φροντιστές και τον κόσμο του Δίον. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της. Πέρασα υπέροχα αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ήμουν μαζί σας».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This