Επιλογή Σελίδας

Να ευχαριστήσει άπαντες με τους οποίους συνεργάστηκε στην “οικογένεια” του Αετού Καταλωνίων, θέλησε ο Βασίλης Παπαγεωργίου.

Ο πρώην προπονητής, με προσωπική δήλωσή του, ευχήθηκε τα καλύτερα στον σύλλογο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο Κώστας Κατσιαμήτας θα ανταποκριθεί με επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει, ενώ τόνισε ότι παραμένει στο πλευρό της ομάδας για να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

Η δήλωση του Βασίλη Παπαγεωργίου:

Ένας ακόμα κύκλος έκλεισε για να ανοίξει ένας καινούργιος. Αφήνω τη θέση του προπονητή του Αετού Καταλωνίων νιώθοντας περήφανος καθώς μαζί με τη διοίκηση και τους παίχτες, τους οποίους ευχαριστώ έναν έναν για την συνεργασία, κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές υπό πίεση, μείναμε ενωμένοι και με περισσό πείσμα καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην Α’ κατηγορία τις δύο τελευταίες σεζόν.

Είμαι σίγουρος ότι Κώστας Κατσιαμητας με τις παραστάσεις του, την εμπειρία, την όρεξη για δουλειά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο θα καταφέρει μαζί με τους παίκτες και τη διοίκηση να πάει τον Αετό ακόμα ψηλότερα και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Γιατί ομάδες μικρών απομακρυσμένων χωριών όπως ο Αετός Καταλωνίων που βασίζονται στο μεράκι, το φιλότιμο, την αυταπάρνηση και πάνω από όλα την αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ψηλά.

Φυσικά παραμένω κοντά στην ομάδα για να βοηθήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου όπου χρειαστεί.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This