Επιλογή Σελίδας

Τη χαρά του για την επιστροφή του στα Χανιά εξέφρασε στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Επισκοπής, Σάκης Παπαβασιλείου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, γιατί απ’ ό,τι θυμάστε μέσα από την ομάδα των Χανίων έζησα ωραίες στιγμές για τρεις μήνες, στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες και πάντα χαραγμένες στη καρδιά μου. Είναι φιλόξενη η Κρήτη και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που έχουν στο πρόσωπό μου», είπε χαρακτηριστικά ο άλλοτε τεχνικός του ΑΟΧ.

Στην τοποθέτησή του για το φιλικό κόντρα στα Χανιά σημείωσε τα εξής: «Ενα φιλικό που αντικατοπτρίζει δύο ομάδες της κατηγορίας… Είναι, θεωρώ, το τελευταίο φιλικό πριν μπούμε στα επίσημα παιχνίδια, σε ρυθμό πρωταθλήματος. Περιμένουμε μα αγωνία το αν θα ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα και αυτό φέρνει προβληματισμό σε όλες τις ομάδες. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είδαμε δύο ομάδες που είναι στη Super League 2, πειθαρχημένες, είχαμε κάποια καλά διαστήματα με 1-2 τελικές προσπάθειες και ελέγξαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές που έγιναν άλλαξαν τις ισορροπίες, με την ομάδα των Χανίων να είναι καλύτερη, με πολλές τελικές προσπάθειες. Αυτό το φιλικό μας δίνει προβληματισμούς που πρέπει να τους λύσουμε καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πώς βλέπει την ομάδα της Επισκοπής μετά τις πρώτες του μέρες στο σύλλογο: «Είμαστε μια νεανική ομάδα που θέλει τον χρόνο της για να έρθει στα δικά μου θέλω, στα θέλω που ζητώ ως προπονητής στον αγωνιστικό χώρο. Απαντες, βλέπετε, παίρνουν χρόνο για να υπάρχει μία πλήρης αξιολόγηση. Είμαι από τους προπονητές που δεν θέλουν ν’ αδικούν κανέναν ποδοσφαιριστή, ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και καθημερινά όλοι προσπαθούν να μου αποδείξουν ότι ανήκουν με ίσους όρους στην ομάδα της Επισκοπής και έχει ο καθένας τον λόγο να παίξει στη βασική 11άδα», κατέληξε ο κ. Παπαβασιλείου.

Απόδοση δηλώσεων: athlitiko

Pin It on Pinterest

Shares
Share This