Επιλογή Σελίδας



Συγχαρητήρια και ευχαριστώ “μοίρασε” μέσω του προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής του Πυδναϊκού 2017, Παναγιώτης Σαρπότας για την δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο της ομάδας του Κίτρους.

Το μήνυμα:

Back to back CHAMPIONS!
Πριν από δύο χρόνια αποδέχτηκα την πρόταση του φίλου μου Fwtis Geldis και του μεγαλοματοχου της ομάδας Πυδναϊκός F.C. 2017 Asterios Ntoumos να αναλάβω τα ηνία μαζί με τον συνεργάτη μου Stavros Kouimtzidis, με σκοπό να την οδηγήσουμε στην α’ κατηγορία… Δύο χρόνια μετά, έχοντας παρουσιάσει ένα θελκτικό ποδοσφαιρο και εχοντας κατακτήσει εις διπλούν το πρωτάθλημα, ήρθε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους προαναφερόμενους και τα λοιπά άτομα της διοίκησης, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, τον άμεσο συνεργάτη μου Σταυρό Κουιμτζιδη, έναν άνθρωπο που μέχρι πρότινος γνώριζα μόνο εξ’ ονόματος και πλέον, δύο χρονια μετά, μπορώ να θεωρώ επάξια ως φίλο μου. Είμαι 100% σίγουρος ότι υπό τις οδηγίες του, η ομάδα θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών…επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν αδιάκοπα και αθόρυβα , προκειμένου να μας παρέχονται ιδανικές συνθήκες για την τέλεση των προπονήσεων , τον φροντιστή Γιανναρακη Τάσο και τον παικτη- φροντιστη- αρχηγο Giannis Koukounaras….
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στα λιοντάρια μου, τους παιχταραδες μου, που με την προσωπικότητα, το ταλέντο και την αυταπάρνηση που έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο αυτών χρόνων, μου χάρισαν ατελείωτες στιγμές χαράς….
ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ…VAMOS Πυδναικαρα! Εις το επανιδείν !

Η εικόνα ίσως περιέχει: 19 άτομα, περιλαμβάνονται οι Διονύσης Μιχαηλίδης, Panagiotis Sarpotas και Kostas Prionas

Pin It on Pinterest

Shares
Share This