Επιλογή Σελίδας

Επίκληση στην τεχνολογία έκανε ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Παμλίδης, μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο 26χρονος επιθετικός υπογράμμισε πως ο απολογισμός των δύο βαθμών είναι ιδιαίτερα θετικός για τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον απολογισμό των δύο βαθμών:

«Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά σε καλή κατάσταση. Και το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι ήταν δύσκολα και απαιτητικά. Απολογισμό έχουμε δύο βαθμούς. Αν μας έλεγαν πριν από τα παιχνίδια ότι θα είχαμε αυτό τον απολογισμό δεν θα το πιστεύαμε. Φτάσαμε όμως στο σημείο να λέμε ότι είναι λίγοι οι δύο βαθμοί γιατί ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο παιχνίδια. Μπορούσαμε να το κερδίσουμε και να το χάσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό όπως εξελίχθηκε. Αυτά τα ματς είναι κίνητρο για όλους μας. Είχαμε αποχή έναν χρόνο από τη μεγάλη κατηγορία και το θέλαμε αυτό το ξεκίνημα».

Για την επίμαχη φάση του γκολ του Ελ Αραμπί στο φινάλε:

«Εκείνη τη στιγμή ήμουν αλλαγή. Από τη στιγμή που υπάρχει το VAR, ότι και να λέμε περισσεύει. Μιλάει η τεχνολογία. Τι να λέμε τώρα. Δεν μπορούμε να πάρουμε άλλη θέση. Είχαμε άλλη μια αμφισβητούμενη φάση με τον Γκριζμάν. Νόμιζα είχε περάσει η μπάλα την γραμμή, τελικά δεν είχε περάσει. Διαμαρτυρήθηκα, αλλά μετά που το είδα, ηρέμησα και κατάλαβα ότι τσάμπα διαμαρτυρήθηκα. Ήταν το τελευταίο λεπτό, υπήρχε πολύ μεγάλη ένταση. Αλλά υπάρχει η τεχνολογία γι’ αυτό τον λόγο. Στο τέλος χαμογελάσαμε για τη μεγάλη μας προσπάθεια».

πηγή: metrosport.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This