Επιλογή Σελίδας

Της Marily Pignataro

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας ελεύθερων δοκιμών του GP Αυστραλίας, η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Zak Brown θα συνεχίσει με την ομάδα, ως διευθύνων σύμβουλος, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του 2030.

Ο Αμερικανός βρίσκεται σε αυτό το πόστο από τον Απρίλιο του 2018, έχοντας περάσει πρώτα από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, στην οποία παρέμεινε για δύο χρόνια, από όταν εισήχθη στο δυναμικό της McLaren το 2016.

Σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του, ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω να ηγούμαι της McLaren Racing και να είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής αγωνιστικής ομάδας. Είναι προνόμιο να εργάζομαι στο πλευρό τόσων ταλαντούχων αντρών και γυναικών ανάμεσα στα διαφορετικά πρωταθλήματα που συμμετέχει η McLaren Racing.

«Μαζί, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε τα περιθώρια του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να πασχίζουμε για την υψηλότερη πιθανή απόδοση εντός κι εκτός πίστας».

Αντίστοιχα, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου McLaren, Paul Walsh, είπε: «Ο Zak έχει επιδείξει εκπληκτικές ηγετικές ικανότητες κι έχει υπάρξει καθοριστικής σημασίας στο να πάει μπροστά η McLaren Racing. Η επέκταση του συμβολαίου του αντικατοπτρίζει τη σιγουριά μας για την ικανότητά του να ηγηθεί της ομάδας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This