Επιλογή Σελίδας

Με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον Ψηλό του ελληνικού ποδοσφαίρου Αντώνη Αντωνιάδη ολοκληρώνεται στο Cosmote History HD την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 21:00, η σειρά ντοκιμαντέρ Θρύλοι των γηπέδων, σε παραγωγή Cosmote TV, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάνη.

Ο κορυφαίος σκόρερ ξεδιπλώνει καρέ καρέ την ζωή του, από τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ασπίδα Ξάνθης μέχρι τον Παναθηναϊκό, όπου αναδείχθηκε πέντε φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ το 1971.

Στο επεισόδιο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, όπου συνέβαλε καθοριστικά στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Συμπαίκτες, αντίπαλοι, καλλιτέχνες και άνθρωποι της οικογένειάς του φωτίζουν πτυχές της προσωπικότητας του, ενώ στο επεισόδιο συμμετέχει μουσικά και ο γνωστός συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σε επανάληψη την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 18:00 και θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία Cosmote TV Plus.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This