Επιλογή Σελίδας

Η διοργάνωση του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου, που φέτος «επιστρέφει» στα δρομικά δρώμενα του Δήμου Κατερίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) του αγώνα.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι ασπρόμαυροι χρωματισμοί, η ποιότητα, η άρτια εφαρμογή του και η έμφαση στο μήνυμα: “ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΛΑΣΤΗ ΑΝΗΦΟΡΑ”, το οποίο παραπέμπει στην τελευταία δύσκολη ανηφόρα της διαδρομής του αγώνα, ενώ βασίζεται στον στίχο του γνωστού συνθέτη και τραγουδιστή Γιάννη Αγγελάκα (πρώην μέλος του συγκροτήματος “Τρύπες”).

Ο φετινός Υψηλάντειος Αγώνας Δρόμου θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, ώρα 18:30 στη Νέα Τραπεζούντα.

Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τις 29 Μαΐου.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα) & 5.300 μέτρων (περπάτημα μη αγωνιστικού χαρακτήρα) και για πρώτη φορά 1.100 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ» – Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας “Αλέξανδρος Υψηλάντης”, Δήμος Κατερίνης/ Αντιδημαρχία Πολιτισμού – Τουρισμού & Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου.

Υποστηρικτής του αγώνα είναι ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This