Επιλογή Σελίδας

Ο τελικός του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας αποτελεί τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας προσδίδει στον θεσμό του κυπέλλου, του δημοφιλέστερου στο κόσμο αθλήματος, χαρακτήρα γιορτής.

Το Α’  ΔΑΚ  θα φιλοξενήσει σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 στις 7:30 μ.μ. τον τελικό αγώνα του κυπέλλου περιόδου 2023-2024 ανάμεσα στην Ακαδημία Πλαταμώνα και τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου.

Σε ανοικτή πρόσκληση η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πιερίας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νομού στο Α΄ ΔΑΚ, για να απολαύσει έναν τελικό ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της χρονιάς αλλά και να επιβραβεύσει και να χειροκροτήσει τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι έτοιμη από κάθε πλευρά, ώστε τόσο οι αγωνιζόμενοι, όσο και οι φίλαθλοι να αποχωρήσουν με τις ιδανικότερες εντυπώσεις από τον τελικό του θεσμού του κυπέλλου.

Ακαδημία Πλαταμώνα – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Οι δευτεραθλητές της Α’ τοπικής κατηγορίας, αγωνίζονται στον 42ο τελικό, απέναντι στους πρωταθλητές του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας!

ΟΛΟΙ στο Γήπεδο!

Από την επιτροπή πρωταθλήματος & κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This