Τον προπονητή που θα διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας τον Αλέξανδρο Κούρτογλου, καθώς και την σύνθεση του υπόλοιπου προπονητικού team έκανε γνωστό μέσω σχετικής ανακοίνωσης ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.
Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είναι ο εκλεκτός της Διοίκησης που θα καθοδηγήσει τον Εθνικό στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο οποίος θα έχει βοηθό τον Ηλία Μπαζάκο. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Γιάννης Συμεωνίδης και γυμναστής ο Δημήτρης Βλάχος.
Η ανακοίνωση:
“Με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε το νέο τεχνικό team της ομάδας μας, του οποίου θα ηγείται ο πολύπειρος τεχνικός Γιάννης Κωνσταντινίδης.
Βοηθός του θα είναι ο Ηλίας Μπαζάκος, γυμναστής ο Δημήτρης Βλάχος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Συμεωνίδης.
Η διοίκηση του συλλόγου, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία!”