Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023.

Στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, όπου ο Πιερικός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Σταυρού Λιανοκλαδίου, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Τασιόπουλος με βοηθούς τους Σταμάτιο Σφυρή και Κωνσταντίνο Τασιόπουλο της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Κουρδής από την Λάρισα.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέου Κεραμιδίου όπου ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θεόδωρος Κοντογιώργος με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη και Μιλτιάδη Μπουρονίκο από την Λάρισα. Παρατηρητής θα είναι ο Περίανδρος Πετρόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Στο Γήπεδο Φήκης Τρικάλων όπου ο Βατανιακός θα αντιμετωπίσει την Φήκη, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτριος Μαργιόλας από την Καρδίτσα με βοηθούς τους Απόστολο Καλογριανίτη από την Καρδίτσα και Σεραφείμ Γάκο από την Φθιώτιδα. Παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Κουζάκης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης όπου ο Σβορώνος θα αντιμετωπίσει την Λευκίμμη, διαιτητής του αγώνα θα είναι η Ειρήνη Πίγγιου από την Θεσπρωτία με βοηθούς τους Λάμπρο Βλαχοδήμο και Ιωάννη Μπάκα από την Αιτωλοακαρνανία. Παρατηρητής θα είναι ο Δημήτριος Γούκος της ΕΠΣ Ηπείρου.

Αναλυτικά:

Click to access ref_3c_05_11.2023.pdf

Pin It on Pinterest

Shares
Share This