Επιλογή Σελίδας



Άλλη μια τηλεδιάσκεψη είχαν οι διαιτητές του συνδέσμου Κεντρικής Μακεδονίας στις 3 Ιουνίου, στην οποία για δεύτερη συνεχόμενη φορά φιλοξένησαν τους συναδέλφους τους από τους συνδέσμους Κιλκίς και Ημαθίας.

Ομιλητής ήταν ο καθηγητής διαιτησίας FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Τανατζής, ο οποίος ανέλυσε τον κανονισμό και τα κριτήρια του αντιαθλητικού σφάλματος, με εκπαιδευτικά βίντεο και ερωτήσεις προς τους συμμετέχοντες.

Σημαντική ήταν και η ομιλία του καθηγητή φυσικής αγωγής, Αριστοτέλη Γιαμούζη, ο οποίος ανέλυσε προγράμματα εκγύμνασης για επαναφορά των διαιτητών στην αγωνιστική δράση χωρίς τραυματισμούς.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας μέσω τους γενικού γραμματέα της, Παναγιώτη Ντάβαρη αλλά και ο πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Καλότσης, με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Κωνσταντίνο Ταρενίδη και τον επίτιμο πρόεδρος, Τάκη Πόδα -ο οποίος δίνει το παρών σε όλες τις δραστηριότητες του συνδέσμου- να τους ευχαριστούν για την παρουσία τους.

Φαίνεται ότι η διαιτησία μπαίνει σε μια νέα εποχή όπου η εκπαίδευση εξελίσσεται και ο σύνδεσμος της Κατερίνης με την παρουσία του Γιώργου Τανατζή κινείται προς σε αυτήν την κατεύθυνση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This