Επιλογή Σελίδας

Το Motorsport.tv, το σπίτι των βίντεο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το αυτοκίνητο, ξεκίνησε μια νέα “freemium” υπηρεσία OTT.

Η υπηρεσία freemium, ως κόμβος του δικτύου Motorsport Network, παρέχει πρόσβαση σε βίντεο από 125 διαφορετικές εκδηλώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 1.000 αγώνων και εκδηλώσεων σε ζωντανή, live stream μετάδοση, κάθε σεζόν και περισσότερες από 3.000 ώρες video-on-demand χωρίς χρέωση. Επιπλέον, οι χρήστες που επωφελούνται από την δωρεάν εγγραφή μπορούν επίσης να δημιουργήσουν το δικό τους προσαρμοσμένο κανάλι και να προγραμματίσουν ειδοποιήσεις για τα αγαπημένα τους live events.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Η τιμολόγηση των συνδρομητικών πακέτων του Motorsport.tv παραμένει αμετάβλητη στα 3,99 δολάρια το μήνα (3,5€) ή 39,99 δολάρια ετησίως (33,99€), παρέχοντας πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου από τα: WEC, World Superbikes, το αρχείο Le Mans, TCR Europe, το αρχείο Duke, ELMS και Super Formula, με πλοήγηση χωρίς διαφημίσεις.

Το Motorsport.tv είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, όπως Apple TV, Fire TV, κινητά, tablet και υπολογιστές.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This