Επιλογή Σελίδας

Με τον πιο πειστικό τρόπο επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της στη Μάλτα η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού. Το Σάββατο 09/12 διπλασίασε εύκολα τις νίκες του για το γκρουπ Α της λεγόμενης Region 4 του Europe Trophy κι εξασφάλισε ήδη την πρωτιά και την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Ο Κυπελλούχος Αττικής 2023 επιβλήθηκε της Ζελέζνιτσαρ από τη Σερβία με 3-0 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα σιγούρεψε ήδη την κορυφή στο γκρουπ ό,τι κι αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική της Κυριακής. Η 1η θέση σε όλα τα γκρουπ των Περιφερειών της πρώτης φάσης δίνει απευθείας το εισιτήριο για το Grand Final, ενώ οι 2οι ανά περιοχή δίνουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ. Ο Παναθηναϊκός στη χτεσινή πρεμιέρα του στη Βαλέτα είχε νικήσει την ιταλική Μαρκότσι με 3-1 και τελειώνει τα παιχνίδια αύριο 10/12 στη 1μμ αντιμετωπίζοντας την οικοδέσποινα MIT TTC.

Στη σημερινή 2η αγωνιστική δεν είχε πίεση με αντίπαλο τη Ζελέζνιτσαρ. Παρατάσσοντας την ίδια τριάδα με την πρεμιέρα επιβλήθηκε με 3-0 και χωρίς απώλεια σετ. Στον πάγκο κάθισε ο Νίκος Αντωνιάδης. Στο κοουτσάρισμα είναι ο Λευτέρης Μάκρας και αρχηγός αποστολής ο teammanagerΤάσος Συμεωνίδης.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ζελέζνιτσαρ 3-0:

  • Εμμανουέλ Λεμπεσόν-Φραντσίσκο Σάντσι 3-0 (11-8, 11-9, 11-6)
  • Κωνσταντίνος Αγγελάκης-Λούκα Μιχαΐλοβιτς 3-0 (11-8, 11-7, 11-8)
  • Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος-Μίλος Μιλένκοβιτς 3-0 (11-6, 11-9, 11-8)

Στα άλλα ματς του Α γκρουπ της Region4 η Μαρκότσι και η Ζελέζνιτσαρ σημείωσαν από μία οριακή νίκη εναντίον του σωματείου της Μάλτας και αύριο θα διεκδικήσουν τη 2η θέση. Έχουν από 3 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι στους 4. Ακόμα κι αν χάσει αύριο από τη MIT TTC ευνοείται σε ισοβαθμία τόσο απέναντι στους Σέρβους όσο και απέναντι στους Ιταλούς διότι τους νίκησε σήμερα και χτες αντίστοιχα. Η ομάδα της Μάλτας, που έχει διαθέσει γυμναστήριο με δύο αγωνιστικά τραπέζια και μικρό προπονητήριο για τα ισάριθμα γκρουπ της Region4, θα περιοριστεί στην 4η θέση.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This