Επιλογή Σελίδας

Ο Μίμης Μπενίσκος μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για την δουλειά του στις ακαδημίες μαζί με τον Χρήστο Βελώνη και τις επιλογές στην κορυφή της επίθεσης του Άρη.

Αρχικά ανέφερε: «Και τα δύο είναι δύσκολα και ο προπονητής να καταλάβει τους παίκτες και οι παίκτες τον προπονητή. Είναι αλυσίδα που πρέπει να είναι δεμένη. Είμαστε από πολύ μικροί με τον Βελώνη και συνεχίζουμε μαζί στις ακαδημίες».

Για το δίλημμα για την γραμμή κρούσης του Άρη σημείωσε: «Πρέπει να κερδίσει ο Άρης τον Βόλο για να ξεκινήσει από τώρα ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Κανονικά πρέπει να δώσει ευκαιρία στον Γκρέι και αυτός να δώσει στον προπονητή να καταλάβει ότι είναι εδώ γιατί τελευταία δεν ήταν καν στις επιλογές του κ. Τερζή. Γι’ αυτό καμιά φορά λέω ότι ο παίκτης πρέπει να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή. Ο Καμαρά δίνει άλλα στοιχεία που ζητάει ο προπονητής, αλλά και ο Γκρέι κάποια άλλα. Εχει τον Καμαρά, πλέον, για φορ γι’ αυτό είχε την ευχέρεια να αφήσει εκτός τον Γκρέι. Ο Καμαρά ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του του κ. Τερζή. Για μένα μπορούσαν να συνυπάρξυν ο Καμαρά με τον Γκρέι. Ο Καμαρά μπορεί γυρίσει να μαρκάρει, ενώ ο Γκρέι είναι ποδοσφαιριστής περιοχής Ο Καμαρά μπορεί να φτιάξει καταστάσεις και εκτός περιοχής. Ο ένας πρέπει να συμπληρώνει τον άλλον».

Στην ερώτηση για τον φορ του πρωταθλήματος που ξεχωρίζει απάντησε: «Δεν υπάρχουν οι φορ που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Μπεργκ, Βαζέχα και Πρίγιοβιτς. Δεν έχω δει τέτοιο φορ φέτος, όλοι είναι μία κοψιά».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This