Το “εισιτήριο” για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο Πιερικός, κερδίζοντας εκτός έδρας με 3-0 την ΑΕ Καρίτσας, στο πλαίσιο της φάσης των “οκτώ”.
Ο Περικλής Αμανατίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα, δίνοντας παράλληλα “ανάσες” σε βασικούς ποδοσφαιριστές.
Η ΑΕ Καρίτσας στάθηκε καλά απένανι στους Κατερινιώτες και πλέον στρέφει την προσοχή της στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.
Το σκορ για τον Πιερικό άνοιξε ο Γατόπουλος, μόλις στο 3′, με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, στην κλειστή γωνία του Τζιμόπουλου, έπειτα από πάσα του Σεχολάρι.
Το 0-2 έγινε στο 62′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ίννου.
Το τελικό 0-3 “έγραψε” στο 75′ ο Γατόπουλος, δεχόμενος ωραία μπαλιά του Ίννου στην πλάτη της άμυνας και πλασάροντας τον Τζιμόπουλο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μηνούδης με βοηθούς την Β. Τσικλητάρη και τον Κακάνη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Τζιμόπουλος, Σαφέτης, Τόκας, Τουλίκας, Μπέης, Καλαϊτζίδης, Κακάνης (62′ Καραμήτρος Δ.), Καραθάνος, Καραμήτρος Ν., Κωστόπουλος, Μπαμίχας( 80′ Γουλάντας).
Πιερικός: Τσακνάκης, Ανδρικόπουλος (50′ Δεληγιαννίδης), Μυρωτής (74′ Ζησούλης), Στόιος, Τσαγκαλίδης, Irinimbabazi, Mαυρίδης, Γατόπουλος, Σεχολάρι, Ματζαλλάκου (46′ Ίννος), Κυπαρίσσης (36′ Ζαπουνίδης).