Επιλογή Σελίδας

Παράπονα από τη διαιτησία του τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας έχει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου. Η ομάδα του Εθνικού, δια στόματος του γενικού αρχηγού, Πέτρου Κεραμιδά μιλάει για αλλοίωση αποτελέσματος και συγκεκριμένα για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι ενώ δεν άφησε ασχολίαστο οκαι τον τρόπο παιχνιδιού του Πιερικού τονίζοντας πως ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου πήγε για να “παίξει ποδόσφαιρο”.

Παράλληλα, ο Πέτρος Κεραμιδάς αναφέρθηκε και συνολικά στην φετινή επιτυχημένη σεζόν που βρήκε τον Εθνικό να τερματίζει στην τιμητική δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όσον αφορά στη νέα σεζόν, ο προγραμματισμός θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες με αποτίμηση της περιόδου που ολοκληρώθηκε και συζητήσεις με τους προπονητές εν όψει του επόμενου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Πέτρου Κεραμιδά στη mikriliga:

για τον τελικό Κυπέλλου Πιερίας: «Ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι σε φάσεις με τον Σεχολάρι. Θεωρώ ότι ο διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Εμείς πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος προτίμησε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού. Μπράβο στα παιδιά μας για την προσπάθειά τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξη του. Επίσης, συγχαρητήρια στον Πιερικό για την κατάκτηση του τροπαίου».

για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Είχαμε θέσει τρεις στόχους. Να μπούμε στην τετράδα, να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και να μπορέσουμε να αναδείξουμε τους νέους μας παίκτες. Τα πετύχαμε και τα τρία. Η πορεία μας ήταν εξαιρετική φέτος. Για πρώτη φορά τερματίσασμε στη 2η θέση. Ήταν ένας άθλος, αν αναλογιστείτε πως αφήσαμε πίσω μας ιστορικές ομάδες όπως ο Πιερικός».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε την αποτίμηση της σεζόν. Θα γίνει ένα ραντεβού με τους προπονητές και θα παρθούν οι απόφασεις. Από μέρους μας υπάρχει θέληση να συνεχίσουμε μαζί. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι η ομάδα είχε καταπληκτικό κλίμα. Παίκτες, κόσμος και διοίκηση γίναμε μια οικογένεια και αυτό είχε ως να αποτέλεσμα να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε».

Πηγή: Mikriliga

Pin It on Pinterest

Shares
Share This