Επιλογή Σελίδας

Λευκή ισοπαλία (0-0) παραχώρησε η Καστοριά στο γήπεδο της, στην ομάδα της Νέας Αρτάκης, μετά από ένα πολύ ωραίο κι ενδιαφέρον παιχνίδι που διεξήχθη μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Καστοριά με την εμφάνιση της έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και οι παίκτες της παρουσιάστηκαν μαχητικοί, έχοντας σωστό αγωνιστικό προσανατολισμό, απέναντι σε μια ομάδα, αυτή του Α. Ο, Νέας Αρτάκης, που ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα, που πέρασε από την Καστοριά.

Οι φιλοξενούμενοι με την σημερινή τους εμφάνιση δικαιολόγησαν απόλυτα την βαθμολογική τους θέση, απέναντι σε μια Καστοριά, που θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού η εμφάνιση της ήταν καλή κι έχασε κάποιες ευκαιρίες.

Στο 26΄ ο Τσαρούχας έκανε εκπληκτική απόκρουσε σε σουτ του Ντελέκου. Στο 28΄ η κεφαλιά του Τσάκνη πέρασε λιγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Διαμάντη. Στο 31΄ το σουτ του Ιορδανίδη, από καλή θέση, μπλόκαρε ο Τσαρούχας.

Στο 50΄ η κεφαλιά του Τσάνι πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα (51΄), το σουτ του Φωλινα, έξω από την μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Διαμάντη. Στο 53΄ το σουτ του Γκέγκα έφυγε άουτ. Στο 55΄ ο Τσούπρος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τσαρούχας επενέβη σωτήρια κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 62΄ο Σπηλιώτης, από κοντά, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. Στο 80΄ φοβερή απόκρουση του Διαμάντη στη δεξιά του γωνία σε σουτ του Πάλλα. Στο 81΄ η σέντρα του Τσάκνη κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Δρουδάκης Αλέξανδρος (Ε. Π. Σ. Κοζάνης)

Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Μαγγίζης, Kapllani, Σβίρος (65΄ Σαχινίδης), Φωλίνας (90΄ Παπαγεωργίου), Γκέγκας, Μανακίτσας, Παπουτζίδης (65΄ Πάλλας), Τσάκνης, Τσάνι (90΄ Μωυσιάδης), Τσελεπής (65΄ Σαββόπουλος Ευαγ.)

Α. Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ: Διαμάντης, Χατζηστάνου Δ., Μερτύρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος, Σπηλιώτης, Ιορδανίδης, Παπαδάκης

Πηγή: Καστοριά FC the official

Pin It on Pinterest

Shares
Share This