Επιλογή ΣελίδαςΤου Νικήτα Καβουκλή

Μία μεγάλη αλλαγή έρχεται στο FIFA 21 και σύντομα η Electronic Arts θα σας επιτρέψει να βάζετε στενά όρια στο πόσο παίζετε και πόσο ξοδεύετε. Η κίνηση έρχεται με τον publisher να βρίσκεται σε διαρκή και αυξανόμενη πίεση από κυβερνήσεις, παίκτες, δικηγόρους και γονείς που έχουν να κάνουν με το FIFA Ultimate Team mode και τις επιπτώσεις που έχει σε νεαρές ηλικίες.

Για το σκοπό αυτό, στα πρόσφατα patch notes του FIFA 21 η EA κάνει αναφορά στο FIFA Playtime, που περιγράφεται ως μία συλλογή εργαλείων, που θα προσφέρει στους παίκτες μεγαλύτερη διφάνεια και έλεγχο ως προς τον τρόπο που παίζουν. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσου του κυρίως μενού, του FIFA Ultimate Team και του Volta Football.

Το FIFA Playtime θα ενεργοποιηθεί στην εκδοση για PC στις 13 και στις αντίστοιχες για κονσόλες στις 17 Νοεμβρίου 2020. Πλέον οι γονείς παίρνουν τον έλεγχο του πόσο παίζουν τι χαλάνε και με ποιούς επικοινωνούν τα παιδιά τους. Υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για το μέγιστο ποσό που μπορεί να σπαταληθεί για την αγορά FIFA Points. Ακόμα μπορεί να καθοριστεί ο αριθμός των αγώνων που θα παίζει κάποιος αλλά και των FUT Packs που μπορεί να αγοράσει. Εξαιρούνται τα FUT Packs που αποκτήθηκαν ως βραβεία.

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά στο σχετικό forum post.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This