Επιλογή Σελίδας

Σε εξαιρετικό κλίμα κόπηκε η Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019 από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Μαραθώνιος Ολύμπου και πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εγγραφών της 16ης διοργάνωσης του Olympus Marathon, στις 23 Ιανουαρίου 2019, ημέρα εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του «εν Ολύμπω», όπως εθιμοτυπικά τηρείται κάθε χρόνο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό

Στην εκδήλωση παραστάθηκαν μέλη του Olympus Marathon, εθελοντικές ομάδες και μεμονωμένοι εθελοντές, αθλητές και τοπικοί αιρετοί του δήμου Δίου Ολύμπου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο του Olympus Marathon, κ. Αριστείδη Νίκα, ο οποίος έκανε μια σύντομη αλλά πολύ εμπεριστατωμένη παρουσίαση των αγώνων της διοργάνωσης και ακολούθησε χαιρετισμός από τον τεχνικό διευθυντή, κ. Διονύση Στρογγύλη, τονίζοντας το υψηλό ενδιαφέρον ξένων elite αθλητών πριν την έναρξη των εγγραφών. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εγγραφών όλων των αγώνων της διοργάνωσης με τις καλύτερες ευχές όλων για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Χαιρετισμό απηύθυνε εκπρόσωπος του Δημάρχου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Α. Παπαμιχαήλ, και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά, διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, την απόλυτη στήριξη του Δήμου Δίου Ολύμπου στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας που πραγματοποιείται στην Πιερία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος, Αριστείδης Νίκας, ανακοίνωσε μια ευχάριστη είδηση σχετικά με τη νομιμοποίηση και κατοχύρωση του σήματος και ονόματος του Olympus Marathon και έδωσε το βήμα στο δικηγόρο κ. Γεώργιο Μανίκα που ανέλαβε την υλοποίησή του.

κ. Μανίκας: Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως, εγκρίθηκε η δήλωση σήματος του Olympus Marathon απο τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και συνεπώς το brand του Μαραθωνίου Ολύμπου είναι και επίσημα κατοχυρωμένο απο το κράτος”.

Ακολούθησε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον πρόεδρο του Olympus Marathon. Το φλουρί έπεσε στο μέλος του ΔΣ του Olympus Marathon, κ. Ελένη Σοφιανίδου, η οποία κέρδισε ένα σακίδιο πλάτης της Salomon, ευγενική προσφορά του συνδιοργανωτή δρομικών ειδών Runner Store.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This