Επιλογή ΣελίδαςΤου Νικήτα Καβουκλή

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου 2020, για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Αν προπαραγγείλετε το Ultimate Edition ή την Champions Edition θα μπορέσετε να ξεκινήσετε να παίζετε από τις 6 Οκτωβρίου. Την 1η Οκτωβρίου θα ξεκινήσουν τα Play First Trials σε EA Access (PS4, Xbox One) και Origin Access (PC). Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορησει για PS5 και Xbox Series X.

Πάντως, αν αποκτήσετε το FIFA 21 για PS4 ή Xbox One πρίν κυκλοφορήσει το FIFA 22, θα μπορέσετε να αναβαθμιστείτε στην επόμενη γενιά δίχως επιπλέον κόστος. Προσοχή, δεν θα μπορέσετε να αναβαθμίστείτε σε ψηφιακή έκδοση αν έχετε αγοράσει τη φυσική και το αντίστροφο.

Για τη νέα γενιά, η EA Sports υπόσχεται ταχύτατους χρόνους φόρτωσης, καλύτερους φωτισμούς και rendering, βελτιωμένη τεχνολογία animation και πολλά άλλα. Η πρόοδος που θα κάνετε στο FIFA 21 Ultimate Team, περιλαμβανομένων των παικτών, των items, των coins, των FIFA Points, του match record το leaderboard placement αλλά και η πρόοδός σας στο Volta mode, θα μπορεί να μεταφερθεί σε PS5 και Xbox Series X.

Όμως, η πρόοδος σε άλλα modes όπως τα Online Seasons, Co-Op Seasons, Career Mode και Pro Clubs, δεν θα μεταφέρεται. Όσον αφορά την έκδοση για PC θα είναι ίδια με εκείνη για PS4 και Xbox One, κάτι που δείχνει ότι η EA Sports έχει ρίξει το βάρος στην επόμενη γενιά. Όσο για τους κατόχους Nintendo Switch, και η επερχόμενη θα είναι Legacy Edition, που σημαίνει ότι η σημαντικότερη αλλαγή θα έχει να κάνει με τα νέα rosters των ομάδων.

Πηγή: Enternity

Pin It on Pinterest

Shares
Share This