Επιλογή Σελίδας

Η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας ενημερώνει ότι κατόπιν επιστολής από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με την μη ένταξη του σωματείου Ορφέας Κατερίνης στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2022 (με ημερομηνία λήξης κατάθεσης αίτησης 23/10/2022) η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 δεν είναι πλέον νόμιμη βάσει του νομοθετικού πλαισίου που αφορά στο Ηλεκτρονικό Μητρώο των αθλητικών σωματείων.

Ως εκ τούτου η Διοικητική Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας υποχρεούται στην αποβολή του σωματείου Ορφέας Κατερίνης από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προς την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας αναφέρει:

«Μας έχετε δηλώσει ότι το σωματείο με κωδικό ΝΨ 10 Γυμναστικός Αγωνιστικός Αθλητικός Σύλλογος Ορφέας Κατερίνης συμμετέχει στο πρωτάθλημα Γυναικών Α2 Κατηγορίας, ενώ το σωματείο δεν έχει κάνει αίτηση εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων 2022.

Συνεπώς με βάση το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και την εγκύκλιο που σας έχουμε αποστείλει η εν λόγω η ομάδα κακώς συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Καλείστε, άμεσα να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This