Επιλογή Σελίδας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή στην ψηφιακή της πλατφόρμα των ενεργών σωματείων, καθώς και η εγγραφή ενεργών αθλητών στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα.

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εντός του Δεκεμβρίου όλοι οι φορείς του αθλήματος θα εγγραφούν στην ψηφιακή της πλατφόρμα. Το συγκεκριμένο στάδιο του ψηφιακού μετασχηματισμού αφορά στους προπονητές, στους διαμεσολαβητές, στους διαιτητές και στους βοηθούς διαιτητές.

Ειδικότερα και ως προς το θέμα των προθεσμιών:

Οι βοηθοί διαιτητές θα εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Οι διαιτητές (ενεργοί και μη) θα εγγραφούν στην ψηφιακή πλατφόρμα από Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Οι προπονητές από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και οι διαμεσολαβητές από Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους φορείς για την ακριβή τήρηση του χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης έτσι ώστε να αποτυπωθούν οι ανάγκες του κάθε φορέα σε ανθρώπινο δυναμικό και να καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων από την Ομοσπονδία ως προς όφελος του αθλήματος.

Για την είσοδο στην πλατφόρμα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, μπορείτε να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο μπάνερ της πρώτης σελίδας του ιστότοπου της ΕΟΚ (www.basket.gr) ή απευθείας στο https://apps.basket.gr.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This