Επιλογή Σελίδας

Με 6-0 κέρδισε την 25η Μαρτίου ο ΑΟ Παραλίας σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Γεώργιος Ασλανίδης”, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα έφτασε τους 15 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση του πίνακα ενώ το νεανικό σύνολο της 25ης Μαρτίου έμεινε στους 4 βαθμούς και πλέον είναι στη 15η θέση, ισόβαθμο με τον ΠΑΟ Κονταριώτισσας.

Το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου έγινε στο 26′ με διπλή προσπάθεια του Μαλιώρα, έπειτα από μπαλιά του Καραγκιοζίδη, στην πλάτη της άμυνας.

Στο 53′ ο Ζωγράφός σημείωσε το 0-2, εκμεταλλευόμενος σπάσιμο της μπάλας από τον Καραγκιοζίδη.

Στο 56′ ο Καραγκιοζίδης από δημιουργός έγινε εκτελεστής, “γράφοντας” το 0-3 αφού “κρέμασε” το αντίπαλο τερματοφύλακα με “λόμπα” έξω από την περιοχή.

Στο 61′ ο Καραγκιοζίδης εκμεταλλεύτηκε σπάσιμο της μπάλας του Αετόπουλου και έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα, κάνοντας το 0-4.

Το 0-5 έγινε από τον Μιμίνι στο 73′, μετά από σέντρα του Καραγκιοζίδη.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 75′ ο Καραγκιοζίδης με σέντρα σουτ, ολοκληρώνοντας την “παράστασή” του με χατ τρικ και τρεις ασίστ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αδαμαντίδης με βοηθούς τους Στ. Χαλκίδη και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
25η Μαρτίου (Βασίλης Χατζηχρήστος): Σιδηρόπουλος, Μπαλαμπάνης, Ναβροζίδης, Καλαμπάκας (85′ Κρομλίδης), Βαλτασάρης, Παρλαπάνος, Τουλιαρής (24′ Βασιλειάδης), Τσαρδάς, Συμεωνίδης (70′ Σταυρίδης), Χατζηχρήστου, Λιόλιος.

ΑΟ Παραλίας (Παναγιώτης Σαρπότας): Δράντζιου, Φακίτσας, Λαδένης, Αετόπουλος, Αλία, Μπαλαμπάνης (70′ Μιμίνι), Χατζηαργυρίου (55′ Κατσάρας), Χαρινός, Μαλιώρας (55′ Σεμερτζίδης), Καραγκιοζίδης, Ζωγράφος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This