Επιλογή Σελίδας

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Δωτιέα Αγιάς που θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας εντός έδρας για τους Κατερινιώτες, τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής στην Έδεσσα, οι Κατερινιώτες θέλουν να “γυρίσουν σελίδα”, και ο Δωτιέας Αγιάς φαντάζει ιδανικός αντίπαλος καθώς θεωρητικά είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Ωστόσο κανείς στον “στρατόπεδο” του Πιερικού δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα παραπάνω δεδομένα και είναι βέβαιο πως θα απαιτηθεί σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος προκειμένου να έλθει το πρώτο “τρίποντο” της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή ο Λεωνίδα Μπίλης συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται ο τερματοφύλακες Γκάρας και Μπαλάφας καθώς και οι Αδαμίδης, Νικολαΐδης, Δεληγιάννης, Πιτσόλης, Βαρβαρέζος, Μαυρίδης, Μακρίδης, Κατσαβάκης, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Χ., Μυλόπουλος, Κυπαρίσσης, Κατσαμάγκας, Μιτακίδης, Κατσιαμήτας, Σπαρτιάτης, Καλαϊτζής, Τουλίκας, Παπαευαγγέλου, Χατζηκωνσταντίνου.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα δυο θα αποκλειστούν για να προκύψει η εικοσάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος Εμπουσί, οι Ιμπίσι και Ντραμόλι των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί, σύμφωνα με την τελευταία (12.11) επίσημη ενημέρωση του Πιερικού καθώς και ο Λαζαρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This