Επιλογή Σελίδας

Πρωταθλητής στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας αναδείχθηκε ο Θερμαϊκός Κορινού, κερδίζοντας στον “τελικό” της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, με 2-1.

Μάλιστα, η νίκη που χάρισε στην ομάδα του Στέφανου Ζαλίκα την κούπα του πρωταθλητή ήλθε με ανατροπή, καθώς ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου που ήθελε μόνο νίκη για να πάρει σίγουρα το “εισιτήριο” της ανόδου, προηγήθηκε 0-1.

Σκόρερ ήταν στο 51′ ο Ναλπμπαντίδης με ατομική ενέργεια από αριστερά, νικώντας σε τετ α τετ τον Οκουτσόγλου.

Οι Κορινιώτες που βολεύονταν και με ισοπαλία (το Χ θα χάριζε την άνοδο και στον Γεωργάκη Ολύμπιο μόνο σε περίπτωση που έχανε ο Εθνικός Κατερίνης από την Ελπίδα Ανδρομάχης), έφτασαν στο 1-1 στο 76′ με κοντινό σουτ του Ζαπουνίδη ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ και απόκρουση του Νικολαΐδη.

Στο 78′ αποβλήθηκε ο Πανωλής με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό καθώς στο 90’+2′ ο Νταντίνης απέκρουσε πάνω στη γραμμή προσπάθεια των Λοφιτών και στη συνέχεια, ο Β. Κατσούλης έφυγε στην αντεπίθεση και αφού απέφυγε δυο αντιπάλους και τον τερματοφύλακα Νικολαΐδη πλάσαρε σε κενό τέρμα “γράφοντας” το τελικό 2-1.

Έτσι, ο Θερμαϊκός με 70 βαθμούς ανεδείχθηκε πρωταθλητή, με τον Γεωργάκη Ολύμπιο να μένει στους 66 βαθμούς και στην 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Μηνούδη και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Στέφανος Ζαλίκας): Οκουτσόγλου, Υφαντίδης (71′ Αντωνιάδης Ν.), Αντωνιάδης, Γκαντάς, Ταγκαλίδης (71′ Κουλουκουργιώτης), Χνούδας, Κατσούλης Α. (87′ Νταντίνης), Καραμανώλας Ε., Κατσιούλης Α. (58′ Ζαπουνίδης – Αλχαζίδης), Καραμανώλας Κ.., Κατσούλης Β..

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Γιώργος Σκέντος): Νικολαΐδης, Μπαλαούρας (68′ Ίτσιος Δ.), Πανωλής, Μπακούρας, Μπαμπέτας, Τζήκας, Κατσαμάγκας, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Ναλμπαντίδης, Κώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This