Επιλογή Σελίδας

Με 3-2 κέρδισε τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Κορινού, ο Εθνικός Κατερίνης, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο “Ιωάννης Καλλιανίδης”.

Οι Σταθμιώτες έφτασαν τους 66 βαθμούς, μειώνοντας στον πόντο την απόσταση από τους Κορινιώτες ενώ μαζί με τον Εθνικό είναι ισόβαθμος και ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (ο Εθνικός Κατερίνης υπερτερεί στην ισοβαθμία).

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον Βαβατσιούλα στο 18′.

Στο 39′ ο Παπαδόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Ο Θερμαϊκός μείωσε σε 2-1 με γκολ του Ε. Καραμανώλα στο 46′.

Οι Κορινιώτες ισοφάρισαν σε 2-2 με τέρμα του Β. Κατσούλη στο 60′.

Το “τρίποντο” στην ομάδα του Σάκη Παντελιάδη χάρισε στο 68′ ο Λαζαρίδης, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Έτσι, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική όπου ο Εθνικός με νίκη επί της Ελπίδας Ανδρομάχης θα κερδίσει σίγουρα το ένα από τα δύο “εισιτήρια”.

Ο Θερμαϊκός που υποδέχεται τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, βολεύεται και με ισοπαλία, ενώ οι Λοφίτες θέλουν μόνο νίκη για να είναι σίγουρα στην επόμενη κατηγορία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στον Κορινό, ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου θα ανεβεί στην Α’ κατηγορία μόνο σε περίπτωση ήττας του Εθνικού Κατερίνης στην έδρα της Ελπίδας Ανδρομάχης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Βαβατσιούλας, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου, Δελαβερίδης (58′ Μεταξάς), Σοφιανίδης, Μακράκης (90′ Αναγνωστούδης), Θωμαΐδης, Ανδρονικίδης (32′ Ανθίτσας), Ξενόπουλος, Παντελιάδης.
Θερμαϊκός Κορινού: Οκουτσόγλου, Υφαντίδης, Νταντίνης (52′ Κουλουκουργιώτης), Καραμανώλας Ε., Ταγκαλίδης, Χνούδας, Αντωνιάδης Ν., Καραμανώλας Κ., Αλχαζίδης (60′ Ζαπουνίδης), Κατσούλης Β., Κατσιούλης Α..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This