Επιλογή Σελίδας

Με 3-2 κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λιτοχώρου ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι Λοφίτες έφτασαν τους 66 βαθμούς και παρέμειναν στην 3η θέση (ισοβαθμούν με τον Εθνικό Κατερίνης, ο οποίος υπερτερεί στην ισοβαθμία), ωστόσο απέχουν πλέον έναν βαθμό από τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Κορινού, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος με νίκη θα πάρει ένα από τα δυο “εισιτήρια” της ανόδου ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στον Κορινού, θα πρέπει να χάσει ο Εθνικός Κατερίνης από την Ελπίδα Ανδρομάχης για να ανεβεί η ομάδα του Γιώργου Σκέντου.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, ο Νίκου στο 10′ έκανε το 0-1 για τον Γεωργάκη Ολύμπιο, ο οποίος έφτασε στο 0-2 με γκολ του Ευαγγελόπουλου στο 30′.

Οι Λιτοχωρίτες μείωσαν σε 1-2 με γκολ του Φ. Κολωνιάρη στο 41′.

Ο Νίκου με δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 1-3 στο 55′.

Το τελικό 2-3 για τον Απόλλωνα που θα είναι σίγουρα 6ος στα πλέι οφ (έμεινε στους 41 βαθμούς) διαμορφώθηκε στο 88′ από τον Δ. Ζαχουδάνη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σεσέντος με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Σταφίδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Καραμήτρος, Κέμος, Κολωνιάρης Ν. (44′ Κουτσιάδης), Κολωνιάρης Γ., Φούφι, Κολωνιάρης Φ., Στογιάννος Δ. (60′ Τζάκα), Ζαχουδάνης Δ., Κέμος Γ., Μαύρος (64′ Ζαχουδάνης Ι.), Ντάτσι (60′ Στογιάννος Α.).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Ντακαρέλας (46′ Νικολαΐδης), Κουμαντζιάς (84′ Ζησός), Πανωλής, Μπακούρας, Μπαμπέτας, Κατσαμάγκας, Τζήκας, Ευαγγελόπουλος, Νίκου (86′ Παπαδημητρίου), Ναλμπαντίδης (60′ Μπαλαούρας), Κώστας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This