Επιλογή Σελίδας

Την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Νέος Παμβρυακός που κέρδισε με 2-1 τον πρωτοπόρο Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Διονύση Στραβογιάννη που υποχρέωσε τους πρωτοπόρους στη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 9 βαθμούς, παραμένοντας στη 10η θέση του πίνακα.

Οι Λοφίτες παρά την ήττα, εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, βλέποντας όμως την απόσταση από τους Θερμαϊκό Κορινού και Εθνικό Κατερίνης και Πίνδο Άνω Αγιάννη να μειώνεται στους 2, 4 και 6 βαθμούς, αντίστοιχα.

Το σκορ για την ομάδα της Βρύας άνοιξε ο Α. Νικολαΐδης στο 42′.

Ο Σεριακίδης στο 63′ ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη με γκολ του Στραβογιάννη στο 84′.

Ο Νέος Παμβρυακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς στο 88′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα ο Δαλάκας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Χαλκίδη και Λυκόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νέος Παμβρυακός (Διονύσης Στραβογιάννης): Μήτσης, Νικολαΐδης Γ., Στραβογιάννης, Χασιάκης, Βαρμάζης, Νικολαΐδης Α., Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης, Κόντος, Δαλάκας, Τσάτσος Δ..

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Γιώργος Σκέντος): Αμβροσιάδης, Μπαλαούρας, Τσιρίμπασης (71′ Πανωλής), Κώστας, Μπαμπέτας, Μπακούρας, Τζήκας, Ευαγγελόπουλος, Ναλμπαντίδης, Σεριακίδης, Ίτσιος (46′ Αράπης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This