Επιλογή Σελίδας

Σε ρυθμούς πανδημίας ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου και το γραφείο τύπου του συλλόγου της Πιερίας, ζήτησε την άποψη του Βασίλη Χατζηδίμπα για το πως αντιλαμβάνονται και οι ποδοσφαιριστές την σημερινή κατάσταση. Παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι απαντήσεις του Κατερινιώτη, κεντρικού αμυντικού:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Η πανδημία έχει αλλάξει τα δεδομένα και σίγουρα επηρεάζει ομάδες και ποδοσφαιριστές. Πως το αντιλαμβάνεσαι εσύ αυτό για σένα και την ομάδα σου;

ΒΧ- Η πανδημία σίγουρα είναι κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την ζωή όλων των ομάδων αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της. Εμείς σαν ομάδα περιμέναμε ένα δεύτερο κύμα και πίσω στην άκρη του μυαλού μας όταν ξεκινήσαμε πολύ νωρίς την προετοιμασία μας στις 15 Ιουλίου βρισκόταν ένα ενδεχόμενο 2ο lockdown. Για αυτό το λόγο κάναμε μια πολύ απαιτητική και σκληρή προετοιμασία άνω ακόμα και Τώρα το τεχνικό team μας έχει μοιράσει προγράμματα φυσικής κατάστασης και δύναμης ώστε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο που θέσαμε μόλις επεβλήθη το lockdown, να είμαστε όταν με το καλό ξεκινήσουμε πάλι αγωνιστικές υποχρεώσεις, ένα βήμα πριν από τους αντιπάλους μας.

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αν και νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική, έδειξε συγκροτημένη ομάδα και χτισμένη ιδανικά για την κατηγορία αυτή. Περιμένατε αυτή την εξέλιξη;

ΒΧ- Δεν γνωρίζω εάν οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου και η διοίκηση περίμεναν αυτή την εξέλιξη, θα μιλήσω για μένα προσωπικά. Από τις πρώτες προπονήσεις και τα πρώτα φιλικά κατάλαβα τις δυνατότητες αυτής της ομάδας και μετά από την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει το τεχνικό team και η διοίκηση στην στελέχωση του group μας για μένα ήταν αναμενόμενη μια πολύ καλή αρχή και έτσι θέλουμε να πορευτούμε και στην συνέχεια.

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, όταν αυτή γίνει, πιστεύεις θα βρεί επηρεασμένες σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες ή αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα ξεπεραστεί γρήγορα.

ΒΧ- Πιστεύω πως όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες θα έχουν θέματα, όπως άλλωστε είδαμε να συμβαίνει και την άνοιξη στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο μετά την επανέναρξη με πολλές ομάδες να έχουν τραυματισμούς και να έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Τώρα το ποσό γρήγορα κάθε ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή την απραξία εξαρτάται από τους ανθρώπους που την περιβάλλουν και φυσικά από την ατομική ευθύνη του κάθε αθλητή στην περίοδο αυτή.

ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Πανσερραικός, Πιερικός… Μεγάλες ομάδες και βαριές φανέλες τις οποίες φόρεσες. Και μεγάλα σχολεία μπορούμε κάλλιστα να πούμε;

ΒΧ- Σίγουρα η 5 χρόνων εμπειρία μου στον ΠΑΟΚ από την κ15 μέχρι τη Β ομάδα όντας επαγγελματίας είναι κάτι που μου έδωσε πάρα πολλά και μου έμαθε ποδόσφαιρο. Εκεί έζησα στιγμές και πήρα εμπειρίες όχι μόνο ποδοσφαιρικές αλλά και για την ζωή, που θα με συνοδεύουν πάντα. Τα ίδια και στον Πιερικό αν και πέρασα για 2 χρόνια από την ομάδα σε πολύ δύσκολη περίοδο, καταφέραμε 2 χρονιές να κάνουμε το ακατόρθωτο, να σώσουμε την ομάδα με σχεδόν μηδενική στήριξη πλην κάποιων ανθρώπων που έδωσαν την ψυχή τους και φυσικά τα χρήματα τους, οι οποίοι είναι γνωστοί δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε, οπότε μπορώ να πω ότι παρά το νεαρό της ηλικίας μου θεωρώ ότι έχω αρκετές εμπειρίες στο ποδόσφαιρο.

Οι στόχοι του Βασίλη Χατζηδίμπα τόσο σαν ποδοσφαιριστής του Εθνικού, όσο και προσωπικά ποιοι είναι;

ΒΧ- Σαν ποδοσφαιριστής του Εθνικού, να φτάσουμε την ομάδα φέτος όσο ψηλότερα γίνεται κοιτώντας πάντα προς τα πάνω και ποτέ προς τα κάτω και προσωπικά, να τελειώσω φέτος την θητεία μου στον Ελληνικό στρατό και παράλληλα να ολοκληρώσω και τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This