Επιλογή Σελίδας

Καταιγιστική ήταν η Α.Ε. Καρίτσας κόντρα στον Όλυμπο Βροντούς, τον οποίο και συνέτριψε με 5-1, πιστοποιώντας τις πρωταγωνιστικές τις βλέψεις για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, η επικράτηση των Καριτσιωτών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας, ήλθε με ανατροπή, μιας και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με κεφαλιά του Πουρσανίδη, έπειτα από σέντρα του Δ. Νούλα. Η “απάντηση” των κιτρινόμαυρων ήλθε στο 55′ με πλασέ του Θ. Μητράκα έπειτα από πάσα του Ευαγγελόπουλου. Η Καρίτσα πέρασε μπροστά στο σκορ στο 60′ με τους Θ. Μητράκα και Ευαγγελόπουλο να αλλάζουν ρόλους και τον τελευταίο να κάνει το 1-2 με κεφαλιά. Το 1-3 έγινε στο 65′ με πλασέ του Μαυρίδη ύστερα από μπαλιά του Τζιάμα. Το 1-4 πέτυχε ο Ταρασιάδης στο 85′ ενώ ο ίδιος παίκτης με ατομική ενέργεια στο 90′ + διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Καραϊσαρίδη και Μπλέτσιου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Όλυμπος Βροντούς: Πανωλής, Θωμά, Καρτσαμπάς, Κουϊμτζίδης, Βελώνης (80′ Περδίκης), Παγκούρας, Τσιανάκας, Δ. Νούλας (75′ Σπανός), Πουρσανίδης, Τσιμήτρης (84′ Τ. Νούλας), Σαββίδης.
Α.Ε. Καρίτσας: Τσιλιγκερίδης, Αετός, Τζιάμας (85′ Ν. Μητράκας), Παρλάντζας, Ευθυμιάδης, Τσιλιμίγκας (83′ Σαμαράς), Ευαγγελόπουλος, Ελισιάδης, Ταρασιάδης, Θ. Μητράκας (80′ Δελαβερίδης), Μαυρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This