Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο της Εξοχής μεταξύ του τοπικού Ερμή και του πρωτοπόρου της βαθμολογίας Αιγινιακού στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β’ γύρου, όπως είχε συμβεί  και στην αντίστοιχη αναμέτρηση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας (0-0).

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου παρατάχθηκε αποδεκατισμένη από τιμωρία (Χατζηδίμπα) και τραυματισμούς βασικών παικτών ενώ υπήρξαν και δυο αναγκαστικές αλλαγές των Γιαζιτζόγλου και Δαραή με το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν αήττητοι την κούρσα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας όμως τώρα “συντροφιά” και την Ακαδημία Πλαταμώνα.

Το ματς ήταν συναρπαστικό και κύλησε σε αθλητικά πλαίσια, ενώ το παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Στο 19′ ο Αιγινιακός προηγήθηκε στο σκόρ όταν σε φάουλ του Μπουρανή πετάχτηκε ο έμπειρος Γιώτης Γιαζιτζόγλου και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίκτυα του Δεληγιαννίδη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56′ όταν ο Παπαδόπουλος τροφοδοτησε τον Κατσάρα κι αυτός από κοντά με πλασέ έγραψε το τελικό 1-1.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μέγας και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Κουτσικανίδης και Μαυρογιώργης.

Ο Αιγινιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα πέναλτυ σε ανατροπή του Σαββίδη από αμυντικό, που δεν του δόθηκε στο 84′.

Οι συνθέσεις: 
Ερμής (Γιωτης Παρασίδης): Δεληγιαννίδης, Βασιουρής, Βούλγαρης, Εγγλέζος, Ευθυμιάδης, Παγωνίδης (85′ Σάμπα), Δημητρουλόπουλος, Παπαδόπουλος,  Κατσάρας, Χρυσόπουλος (68′ Μπαμπατζιάνης), Σαββίδης Κ..
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μαλέσιος, Δαραής (68′ λ.τ. Ορφανίδης), Μπουρανής, Τασιώνας (65′ Κακατάτσιος), Κόλα, Σαββίδης Ν., Κοσμίδης, Τοπαλίδης (90′ Εμμανουηλίδης), Τσολακίδης, Καρτσαμπάς, Γιαζιτζόγλου (46′ λ.τ. Αβραάμ).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This