Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012, η οποία κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τον Δία Δίου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αστέριου Γιώτσα έφτασε τους 17 βαθμούς, παραμένοντας στην 7η θέση ενώ ο Δίας έμεινε στους 8 βαθμούς και στην 9η θέση.

Το α’ ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με κυριότερη στιγμή το δοκάρι σε σουτ του Καζακλάρη στο 20′.

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ασλανίδη να μη μπορεί να σκοράρει σε τετ α τετ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 53′ με σουτ του Καζακλάρη.

Το 0-2 για τους Ποντίους έκανε ο Ν. Κατσαμάγκας στο 75′ με σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ και αδυναμία των αμυντικών του Δία να απομακρύνουν.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε από τον Β. Αδαμόπουλο στο 78′, με σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Μηνούδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Κώστας Κατσαμάγκας): Θεολόγης, Λαμογιάννης Β., Αλεξανδρίδης (83′ Κατιμερτζής), Μπέης (83′ Χασιώτης Ε.), Περδίκης, Κατσαμάγκας Κ. (83′ Χασιώτης Ν.), Υφαντής, Σαρρής, Ασλανίδης (65′ Τσιούχας), Τσενεκίδης (76′ Μικελέφι), Μότσιας.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Αστέριος Γιώτσας): Καρασαββίδης, Παπαδημητρίου, Πορφυρίδης, Καραφουλίδης (68′ Κυλώνης), Αδαμόπουλος Β. (85′ Κατσίμπουρας), Λάμπρου (46′ Αδαμόπουλος Δ.), Γιώτσας, Μανουσαρίδης (78′ Αετός), Μουρατίδης, Καζακλάρης (85′ Μιχαλήτσιος), Κατσαμάγκας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This