Επιλογή Σελίδας

Δυο πολύτιμους βαθμούς άφησε στη Σφενδάμη ο ΓΑΣ Σβορώνου, μένοντας στο 1-1 απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση Σφενδάμης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Πλέον οι Σβορωνιώτες “έπιασαν” την ΑΕ Περίστασης στην 5η θέση του πίνακα αλλά δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η Αναγέννηση Σφενδάμης άνοιξε το σκορ στο 9′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχαηλίδη, σε μια παράβαση που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Μουρατίδη από τον Πέτρογλου.
Η ισοφάριση για τον ΓΑΣ ήλθε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σκαμπαρδώνη και πλασέ του Δ. Ζώβληκα στο δεύτερο δοκάρι.
Στο β’ ημίχρονο η βροχή απετέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Φτάρα και Μαυρόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σφενδάμης: Γκιλιάβας, Πολυχρονίδης, Κυριατζής, Β. Μαυρομάτης (46′ Φωτιάδης), Δεληγιάννης, Δ. Μαυρομάτης, Στεφανίδης, Καριψιάδης, Ναβροζίδης (52′ Τραγάκης), Μιχαηλίδης, Μουρατίδης.
ΓΑΣ Σβορώνου: Πέτρογλου, Ν. Βούλγαρης, Ντρελαλάι, Τριανταφύλλου, Σκαμπαρδώνης, Φορτομάρης (75′ Κωνσταντινίδης), Χ. Βούλγαρης, Κατσαμάγκας, Μπέλμπας, Δ. Ζώβληκας, Κ. Ζώβληκας (85′ Αβριωνίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This