Επιλογή Σελίδας

Του Σπύρου Πίκουλα

Ο Αστέρας Πετριτή πάλεψε αλλά έχασε με 0-1 από τη Ζάκυνθο το πρωί της Κυριακής. Η κερκυραϊκή ομάδα έπαιξε χωρίς το μεγάλο της όπλο και πρώτο σκόρερ Δ. Γραμμένο που ήταν τιμωρημένος. Ήταν μια ήττα που κρίθηκε στη λεπτομέρεια, δίκαιο θα ήταν ένα ισόπαλο σκορ.

Έγινε ένα μέτριο ματς με ελάχιστες φάσεις, που κρίθηκε στο 44΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάρδαρη,  ο Καλλιβωκάς πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα και έγραψε το 0-1. Ο Αστέρας που κυνήγησε την ισοφάριση στο β΄ μέρος είχε δυο καλές στιγμές στο 55΄ με τον Λεμπόνγκο που σούταρε λίγο άουτ και στο 65΄ όταν μετά εξαιρετικό κτύπημα φάουλ  του Γεωργοπάλη, η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκάρα.

Διαιτητές από την Μεσσηνία οι Ρέκκας, Καραμπέτσος, Μπουρίκας.

Αστέρας Πετριτή (Ι.Σφακιανάκης):  Δήμας, Κουρτελέσης, Πούλος, Γιαρδικιώτης, Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Κουκουλέκης, Τσιάβος, Θηραίος (75΄Σούκερας), Μαργκόν (88΄Λέσσης), Λεμπόνγκο.

AΠΣ Ζάκυνθος (Δ. Μαγκαφίνης):  Γκάρας, Μούστα (77΄Τάντιτς),  Μασούρας, Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Yassin (90΄ Παπαδόπουλος),  Mεταξάς (67΄Ντούκας), Πιρές (90΄ Μαρούδας), Otanan, Kάρδαρης (90΄ Γουσέτης).
Πηγή: enimerosi.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This