Επιλογή Σελίδας

Δύσκολη αποστολή είχε ο Βατανιακός στην έδρα της Νέας Αρτάκης και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε υπέκυψε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων που κέρδισαν 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 42′ ο Στασινόπουλος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου.

Η ομάδα του Βατάν έμεινε στους 11 βαθμούς και υποχώρησε στη 14η θέση του πίνακα, παραμένοντας στο -6 από το 10ο Κιλελέρ που υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή σε ένα κομβικής σημασίας για τη συνέχεια “εξάποντο” παιχνίδι.

Όσο για τον ΑΟ Νέας Αρτάκης, έφτασε τους 25 βαθμούς και παρέμεινε στη 2η θέση μαζί με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και στο -2 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου.

Οι Κατερινιώτες μπήκαν για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Αρτάκης, παίζοντας ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και κατά γενική ομολογία όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι, ο Βατανιακός ήταν η ομάδα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις από όσες αντιμετώπισε εντός έδρας φέτος ο ισχυρός και φιλόδοξος ΑΟ Νέας Αρτάκης και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το “φιλμ” του αγώνα (από dinataathlitika)

3′ Πάσα του Παπαδάκη στον χώρο για τον Μερτύρη που θα μπει μέσα στην περιοχή αλλά θα ανοίξει το κοντρόλ και τον Φιρινίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

6′ Απευθείας κόρνερ του Ντελέκου από τα δεξιά η μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

12′ Εξαιρετική ενέργεια από τον Σπηλιώτη που αριστερά θα μπει μέσα στην περιοχή θα γυρίσει και την μπάλα αλλά ο Κανταρτζής θα κόψει σωτηρία την μπάλα προτού περάσει στον αμαρκάριστο Ιορδανίδη.

13′ Σουτ του Παπαδάκη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

20′ Πολύ ωραία συνεργασία του Κυπαρίσση με τον Μαργαρίτη το σουτ που θα κάνει μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω από την εστία του Διαμαντή.

22′ Ο Ιορδανίδης έξω από την περιοχή θα βρει στον άξονα τον Παπαδάκη που θα κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

26′ Ο Ντόσης θα αποφύγει τον Γερογιάννη θα μπει μέσα στην περιοχή θα κάνει και το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Τσούπρο και να καταλήγει κόρνερ.

39′ Ο Ντέλεκος από δεξιά θα εκτελέσει το κόρνερ οι αμυνόμενοι θα διώξουν όπως – όπως το σουτ του Παπαδάκη θα κοντράρει και θα φύγει κόρνερ.

40′ 1-0 ΓΚΟΟΟΟΟΛ! Ο Ντελέκος από δεξιά θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Στασινόπουλος από το σημείο του πέναλτι και προς το δεύτερο δοκάρι θα κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα και μια ασύλληπτη καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα ανοίξει το σκορ.

42′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου δεξιά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής ο Φιρινίδης με γροθιές απομάκρυνε.

44′ Φάση διαρκείας στα καρέ του Βατανιακού ο Παπαδάκης θα γυρίσει την μπάλα στον Ντελέκο που θα μπει μέσα στην περιοχή θα γυρίσει την μπάλα αλλά τον Λιόλιο σωτήρια προτού σουτάρει ο Ιορδανίδης, στην επαναφορά σουτ από τον Παπαδάκη η μπάλα θα φύγει άουτ.

45′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Παπαδάκη ο Φιρινίδης θα μπλοκάρει την μπάλα.

55′ Ο Σπηλιώτης θα κάνει την πάσα για τον Σκριβάνο το σουτ που θα κάνει από το ύψος της περιοχής η μπάλα θα κοντράρει.

59′ Ο Σπηλιώτης από δεξιά θα κάνει ωραία ενέργεια θα πασάρει στον Σκριβάνο που θα κάνει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενους.

69‘ Σουτ του Σπηλιώτη από το ύψος της περιοχής η μπάλα άουτ.

73′ Ο Τσενεκλής από δεξιά την σέντρα ο Τσούπρος θα διώξει προσωρινά, το σουτ από τον Μαυρίδη από το ύψος της περιοχής η μπάλα άουτ.

74′ Ο Δημ. Χατζηστάμου θα βρει πολύ ωραία τον Σπηλιώτη που θα μπει μέσα στην περιοχή θα γυρίσει και την μπάλα αλλά τον Χρ. Ανανιάδη να διώχνει σωτήρια.

75′ Ο Σπηλιώτης θα κάνει την πάσα για τον Παπαδάκη που θα μπει μέσα στην περιοχή θα βρεθεί και στο έδαφος αλλά τον διαιτητή Τριγιάζη να είναι κοντά στην φάση έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

86′ Ο Λάμπρου στον άξονα θα κάνει μια εκπληκτική πάσα για τον Σπηλιώτη που θα κάνει απίθανη ενέργεια θα περάσει τον Ντόση θα μπει μέσα στην περιοχή θα πλασάρει αλλά ο Φιρινίδης θα διώξει εντυπωσιακά και θα κρατήσει το 1-0.

87′ Ο Σπηλιώτης έξω από την περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει και τον Ιορδανίδη να κάνει νέο σουτ μέσα από την περιοχή με τον Φιρινίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

89′ Σουτ του Ιορδανίδη έξω από την περιοχή η μπάλα θα περάσει άουτ.

92′ Ο Σπηλιώτης από δεξιά θα κάνει απίθανη ενέργεια θα περάσει τον Ντόση θα μπει μέσα στην περιοχή με τον Κανταρτζή να κάνει σωτήριο κόψιμο σε κόρνερ.

Την ερχόμενη αγωνιστική, η ομάδα της Εύβοιας αγωνίζεται εκ νέου εντός έδρας, υποδεχόμενη τον ΑΟ Τρίκαλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τριγάζης με βοηθούς τον Γκούβα και την Παντελίδου, της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Νέας Αρτάκης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Χατζηστάμου Δ. (74′ Βρέττος), Μερτύρης (53′ Καρλατήρας λ.τ.), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Παπαδάκης (74′ Ζαχαράκης), Ντελέκος (74′ Χατζηστάμου Τ.), Σκριβάνος (59′ Λάμπρου), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης (40′ λ.τ. Ανανιάδης Χ.), Κανταρτζής, Λιόλιος (64′ Τσενικλής), Δαλαμήτρας, Μαργαρίτης (79′ Βαρνάς), Μαυρίδης, Κυπαρίσσης, Ανανιάδης Δ. (79′ Τόσκας), Ντόσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This