Επιλογή Σελίδας

Οι εγγραφές για τον αγώνα θεσμό συνεχίζονται και ήδη καταγράφεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Εξασφαλίστε τη θέση σας στον αγώνα δρόμου θεσμό Τρέχω για την Κατερίνη έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου, έτοιμος να γεμίσει χαμόγελα τους δρόμους της Κατερίνης. Μία φιλόξενη γιορτή για όλες τις ηλικίες, ένα μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, στην καρδιά της πόλης

Η διοργάνωση παρουσιάζει σήμερα το χειροποίητο, ανάγλυφο μετάλλιο, το οποίο, μαζί με το δίπλωμα συμμετοχής και άλλες παροχές των χορηγών της, θα απονεμηθεί σε όλους όσοι, στις 24 Σεπτεμβρίου διανύσουν τη γεμάτη συμβολισμούς, για την απελευθέρωση της Κατερίνης, ιστορική διαδρομή.

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Πολιτισμού, μέσω της ετήσιας, αθλητικής πολιτιστικής γιορτής Τρέχω για την Κατερίνη και με αφορμή τη συμπλήρωση ογδόντα χρόνων από την τραγική επέτειο, τιμούν τη μνήμη του δημάρχου Κατερίνης, Αιμίλιου Ξανθόπουλου, που μαζί με σαράντα πατριώτες από τον Άγιο Δημήτριο και το Λιβάδι εκτελέσθηκε από τους Γερμανούς το 1943, στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού.

1

Αυτό είναι το κεντρικό θέμα της μίας όψης του πρωτότυπου μεταλλίου. Παράλληλα, στη δεύτερη όψη θα αποτυπώνονται οι διακρίσεις και οι βραβεύσεις που έλαβε η περυσινή διοργάνωση.

Τον αγώνα, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.katerini.gr, καθώς και στο επισυναπτόμενο link

Pin It on Pinterest

Shares
Share This