Επιλογή Σελίδας

Η PT – Football Performance με μεγάλη χαρά, παρουσιάζει το 2ο καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό camp, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών. 

  • Σκοπός μας η υποστήριξη, η βελτίωση και η ανάπτυξη της απόδοσης των ποδοσφαιριστών με τη χρήση καινοτόμων – επιστημονικών μεθόδων προπόνησης.
  • Εξειδικευμένα προγράμματα προπόνησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και στα χαρακτηριστικά των αθλητών με στόχο την παροχή ολοκληρωμένης και ποιοτικής εκπαίδευσης.
  • Ατομική προπόνηση τερματοφυλάκων, παρουσία εξειδικευμένου προπονητή.
  • Live Training Analysis – Παροχή πληροφοριών και δεδομένων σε πραγματικό χρόνο την ώρα της προπόνησης.
  • Πρόγραμμα ενδυνάμωσης (Gym Try) σε συνεργασία με το Alma Fitness Hall
  • Παρουσία εκπαιδευμένου προσωπικού εξοπλισμένου με Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ) για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. 

Από 25 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου. 

Για εγγραφή πατήστε εδώ

Υπεύθυνοι Προγράμματος 

Παυλίδης Δημήτρης – 6984740172

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "SUMMER FOOTBALL CAMP MEET OUR TEAM ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ o Δημήτρης αποτελεί τον εμπνευστή και συνιδρυτή PT Football Performance. Με οδηγό γνώση, το μεράκι την εμπειρία του, θα αναλάβει καθοδηγήσει KaL να να εκπαιδεύσει αθλητέςα όλες πυχές του ποδοσφαίρου. Θα επιμεληθεί. φέτος το προπονητικό πρόγραμμα καλοκαιρινού camp, εστιάζοντας στην εξιδεικευμένη προπόνηση των ποδοσφαιριστών, απαιτεί πλεον η η σύγχρονη φύση του αθλήματος. PT FOOTBALL PERFORMANCE @ptfootballperformance"

Τζήμας Θάνος – 6987508789

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "SUMMER FOOTBALL CAMP MEET OUR TEAM ΤΖΗΜΑΣ ΘΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ο θάνοςαποτελει θάνος αποτελεί τον εμπνευστή και συνιδρυτή του PT- Football Performance. Νέος, φιλόδοξοςι και εργατικός επιδιώξει εκπαιδεύσει τους ποδοσφαιριστές Εγνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις του -μάθηση βασισμένη στην πραγματικότητα (Reality Based Learning) αποτελεί οδηγό για ίδιο στην προπονητική, κάτι οποίο προσπαθήσει εφαρμόσει να εντάξει μεγάλο βαθμό στο νφεκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιρινού camp. Ml PT- FOOTBALL PERFORMANCE @ptfootballperformance"

Συνεργάτες

Σάββα Ταταρίδης – Προπονητής τερματοφυλάκων

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει ποδόσφαιρο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "SUMMER FOOTBALL CAMP MEET OUR TEAM ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Σαββας αποτελει μέλος και συνεργάτη του PT Football Performance, ,αναλαμβάνοντας δεύτερη συνεχή σεζόν εξιδεικευμένη προπόνηση των τερματοφυλάκων. οδηγό πλουσιες που διαθέτει, τόσο ως ως ποδοσφαιριστής, όσο καιή ς ςπροπονητής, θα προσπαθήσει καθοδηγήο και καιναε εκπαιδεύσει τους αθλητές, ογχρονεςι μεθόδους, στην ιαίτερα απαιτητική αλλά Σταυτόχρονα άκρως σημαντική για σύγχρονο ποδόσφαιρο, θέση του τερματοφύλακα. T: eU 4် MI PT- FOOTBALL PERFORMANCE @ptfootballperformance"

Κώστας Τσακιρίδης – Αναλυτής ποδοσφαίρου

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και ‎κείμενο που λέει "‎SUMMER FOOTBALL CAMP MEET OUR TEAM ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Κωστας αποτελεί νεο μελος στο προπονητικό μας επιτελειο. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θα αναλυει ζωντανά τηνπροπόνηση παρέχοντας σεπροπονητές και ποδοσφαιριστές δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, στόχο την ποιοτική και άμεση ανατροφοδότηση. Από την πράξη στη θεωρία και τοαντίστροφο. اm PT FOOTBALL PERFORMANCE @ptfootballperformance‎"‎‎

Για εγγραφή πατήστε εδώ

Παροχή σετ προπόνησης (μπλούζα, σορτσάκι). 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This