Επιλογή Σελίδας


Buongiorno a tutti!!!
Ας δούμε αναλυτικά τις έξι σημερινές αναμετρήσεις με τις οποίες ολοκληρώνεται η σημερινή αγωνιστική:

Lazio – Juventus
Stadio Olimpico di Roma
Αναμένεται ένα αρκετά ισορροπημένο ματς το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, η Juventus έχει παρουσιάσει μεγαλύτερη σταθερότητα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα σε σχέση με τη Lazio που χρειάζεται να βελτιώσει λίγο και την αμυντική της λειτουργεία. Νίκη της Juventus σε απόδοση 1,93.

Atalanta – Inter
Stadio Atleti Azzurri D’Italia
Η Atalanta και η Inter μπορεί να βρίσκονται κοντά βαθμολογικά, αλλά η Atalanta παραμένει αήττητη ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η Inter έχει ήδη δύο ήττες στο ενεργητικό της. Επιπλέον, η Inter δε διανύει από τις πιο φορμαρισμένες περιόδους της καθώς έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 6 ματς της. Νίκη της Atalanta σε απόδοση 3,01.

Genoa – Roma
Stadio Luigi Ferraris
Η Roma έχει πολύ σταθερή πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη και μπορεί να διεκδικήσει καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία Genoa που πήρε μεν ανάσα και έχει ξεφύγει από τη ζώνη υποβιβασμού αλλά σίγουρα υστερεί απέναντι στους Ρωμαίους. Νίκη της Roma σε απόδοση 1,70.

Torino – Crotone
Stadio Olimpico di Torino
Και οι δύο ομάδες δέχονται εύκολα γκολ αλλά και σκοράρουν με ευκολία. Στα 6 τελευταία ματς της Torino σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλες. Το ίδιο ισχύει και για τα 5 τελευταία ματς της Crotone. Σε 6 από τα 8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς έχουν σκοράρει και η Torino και η Crotone. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,68.

Bologna – Napoli
Stadio Renato Dall’Ara
Η Napoli παρά την ήττα από τη Sassuolo, έχει πιο σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα σε σχέση με τη Bologna και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά. Από την άλλη πλευρά η Bologna έχει 4 ήττες στα τελευταία 6 ματς του πρωταθλήματος και φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί απέναντι στη Napoli. Νίκη της Napoli σε απόδοση 1,73.

Milan – Hellas Verona
Stadio Giuseppe Meazza
Η Milan έχει το πάνω χέρι στη σημερινή αναμέτρηση με τη Verona και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί για αν αφήσει πίσω της την ήττα από τη Λιλ. Η Milan, ακόμη, έχει την τάση να σημειώνει πολλά τέρματα και στις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 3 γκολ. Το ίδιο ισχύει και για 4 από τις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 τέρματα σε απόδοση 1,63.

Συνοπτικά:
Italy – Serie A (7a giornata)
13:30 Lazio – Juventus 2 (1,93) 1-1 FT
16:00 Atalanta – Inter 1 (3,01) 1-1 FT
16:00 Genoa – Roma 2 (1,70) 1-3 FT
16:00 Torino – Crotone Goal/Goal (1,68) 0-0 FT
19:00 Bologna – Napoli 2 (1,73) 0-1 FT
21:45 Milan – Hellas Verona Over 2,5 Goals (1,63)

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!!!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This