Επιλογή ΣελίδαςΗ Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συγκαλείται την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 και ώρα 10:00 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, με μοναδικό θέμα Τροποποίηση των διατάξεων των άρθρων 82 και 9 του Παραρτήματος Γ΄ του Καταστατικού της ΕΠΟ.

Οι παραπάνω διατάξεις αφορούν τον ορισμό του χρόνου διενέργειας των τακτικών αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και όλων των λοιπών αιρετών Οργάνων της Ε.Π.Ο. πλην των δικαστικών οργάνων της, καθώς και την ρύθμιση θεμάτων που αφορούν την τρέχουσα θητεία των και τις αμέσως προσεχείς αρχαιρεσίες».

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11 π.μ. στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ενόψει της σύγκλησης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και για την προστασία των συμμετεχόντων εκπροσώπων των ΜΜΕ, του προσωπικού της Ε.Π.Ο. και των λοιπών παρισταμένων, θα ακολουθηθεί ειδικό υγειονομικό πρωτόκολλο:

α. όλοι οι εισερχόμενοι στον χώρο θα θερμομετρηθούν και θα τους διανεμηθούν μάσκες και γάντια (αντισηπτικά θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου).
β. θα τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας, τόσο στον χώρο παραλαβής των διαπιστεύσεων, όσο και στην αίθουσα της συνεδρίασης. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην ανάγκη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους του ξενοδοχείου.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. έχει αποσταλεί ήδη σε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This