Επιλογή Σελίδας

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού απευθύνει έκκληση πρός τους φιλάθλους της Πιερίας και τους καλεί να συμπαρασταθούν τον Πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακό στον 3ο αγώνα του Περιφερειακού πρωταθλήματος των πρωταθλητών ομάδων των Ενώσεων, για άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία με τον Κιλκισιακό, που θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, με ώρα έναρξης 5:00 μ.μ..
Η επάνοδος της ομάδας του Αιγινίου στα Εθνικά Πρωταθλήματα είναι υπόθεση όλου του Πιερικού Ποδόσφαίρου και γιαυτόν τον λόγο σας θέλουμε κοντά μας.
Το καλό ξεκίνημα του Αιγινιακού στα μπαράζ επιζητούμε και αισιοδοξούμε να έχει την ανάλογη συνέχεια και την Κυριακή, κόντρα στο Κιλκίς το δυναμικό σας παρόν στην κερκίδα του “Γιάννης Παραλυκιδης”, θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας, για  να φτάσουν στη πολυπόθητη νίκη.
Όλοι οι δρόμοι στις 12  Μαΐου  οδηγούν στο Αιγίνιο!
ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! 
Μπορεί να είναι εικόνα ‎ποδόσφαιρο, φούτμπολ και ‎κείμενο που λέει "‎ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ΄ ΕΟΝΙΚΗΣ KYPIAKH 12 MAÏOY ΩΡΑ 5 μ.μ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ AITINIOY <<ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ>> .フ・ニバくン〉 'שי ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ‎"‎‎

Pin It on Pinterest

Shares
Share This