Επιλογή Σελίδας

Αλλαγή σελίδα στα διοικητικά του ΣΦΚ Πιερικός, καθώς τις τύχες του ιστορικού συλλόγου αναλαμβάνει νέα διοίκηση, με μπροστάρηδες τους Γιάννη Συμεωνίδη και Γιάννη Λαζαρίδη, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του σωματείου, το απόγευμα της Τετάρτης, στην “Εκάβη”. Σε μια γεμάτη αίθουσα, μπροστά στη “ζωντανή ιστορία” του Πιερικού, τους παλαιμάχους, αλλά και σε απλούς φιλάθλους της ομάδας (104 ενεργά μέλη), το νέο σχήμα ανέλαβε το “τιμόνι” του σωματείου και την αποστολή να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και να την οδηγήσει στο μέλλον με ασφάλεια και σταθερότητα.

DSC_0378
DSC_0376

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς.

DSC_0385

Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο Χρήστος Ξανθόπουλος ενώ χρέη Γραμματέα εκτέλεσε ο Θάνος Γκιάτας. Από τον Θάνο Γκιάτα έγινε και ο οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, ενώ ο διοικητικός απολογισμός έγινε από τον απερχόμενο αντιπρόεδρο, Πασχάλη Τσιτιρόκη (αμφότεροι εγκρίθηκαν από το σώμα). 

DSC_0382

Ο Χρήστος Ξανθόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ότι μέχρι το τέλος της διορίας, το μεσημέρι της Τρίτης, δεν είχαν υποβληθεί υποψηφιότητες για τις εκλογές, όμως πριν την έναρξη της διαδικασίας, γνωστοποιήθηκε επίσημα το ενδιαφέρον του σχήματος υπό τους Συμεωνίδη και Λαζαρίδη.

Η πρόταση του σχήματος Συμεωνίδη – Λαζαρίδη εγκρίθηκε από τα μέλη και η νέα διοίκηση πιάνει άμεσα δουλειά με στόχο να οργανωθεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να είναι έτοιμη να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιάννης Συμεωνίδης δε θα βρίσκεται στο νέο Δ.Σ., χωρίς να σημαίνει ότι δε θα είναι ενεργός στην προσπάθεια που ξεκινάει.

DSC_0379
DSC_0380
DSC_0381

Ποιοι είναι στη νέα διοίκηση

Από 15 μέλη θα απαρτίζεται το νέο Δ.Σ. του Πιερικού, αποτελούμενο από παλιά και νέα πρόσωπα. Τη νέα διοίκηση αποτελούν οι:

Τακτικά μέλη Δ.Σ. ΣΦΚ Πιερικός

1. Λαζαρίδης Ιωάννης
2. Κυριάκος Αντώνιος
3. Μπιτόπουλος Στέφανος
4. Κωνσταντινίδης Γαβριήλ
5. Τσουκαλάς Ηλίας
6. Δασκαλοπούλου Χριστίνα
7. Σολαχίδου Μαίρη
8. Πεΐδης Χαράλαμπος
9. Ντούλας Νικόλαος
10. Βασιλειάδης Μιχαήλ
11. Αστερίου Παναγιώτης
12. Θεοχάρης Νεοπτόλεμος
13. Παναγίτσας Κωνσταντίνος
14. Τσακιρίδης Βασίλειος
15. Παναγιωτίδου Αικατερίνη

Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ. ΣΦΚ Πιερικός.

1. Μορφακίδης Δημήτριος
2. Βασιλειάδης Γεώργιος
3. Καμανατζής Μιχάλης

Εξελεγκτική Επιτροπή

1. Παυλίδης Απόστολος
2. Σεραφείμ Απόστολος
3. Κατανάς Νικόλαος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This