Επιλογή Σελίδας

Ο Αετός Καταλωνίων χάνει δύο ανεπανάληπτες “ευκαιρίες-μια κατηγορία” στον νυν υπέρ πάντων εκτός έδρας αγώνα, με αντίπαλο την ΑΕ Καρίτσας, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, για να φύγει, τουλάχιστον, με τον βαθμό της ισοπαλίας, στη μάχη της παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Στην πρώτη περίπτωση, μετά από μαγική ενέργεια του Εγγλέζου (σ.σ. αλήθεια, είδατε, μήπως, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός αντίστοιχη ενέργεια ποδοσφαιριστή; Ήρεμα ρωτάμε…), που πέρασε ό,τι… κιτρινόμαυρο βρήκε μπροστά του και πάσαρε υποδειγματικά στον νεοεισελθόντα Πότσι, ο Δούλαλας, που, επίσης, είχε περάσει ως αλλαγή, αστόχησε από πλεονεκτική αλλά πλάγια θέση.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε μία άριστα δομημένη ομαδική επιθετική ενέργεια των Καταλωνίων, που ξεκίνησε από την άμυνα και μέσω Δούλαλα, έφτασε με δεύτερη κάθετη πάσα στον Εγγλέζο.

Ο τελευταίος έστρωσε… χαλί σε Πουτσίκη ή Πότσι που ερχόταν trailer, με τους δύο ποδοσφαιριστές να χάνουν την μοναδική ευκαιρία και να σκορπούν την απογοήτευση στους φιλάθλους του Αετού, που έκαναν ακόμη μία… oldschool καταδρομική στο γήπεδο και στην κεντρική κερκίδα του Δίου, κερδίζοντας, (σ.σ. sorry, guys, η αλήθεια να λέγεται…) τη μάχη της εξέδρας, που θα μνημονεύεται ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος κι έκβασης της παραμονής στην κατηγορία.