Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπίζα

Η McLaren σημείωσε με διαφορά τη μεγαλύτερη βελτίωση στη διάρκεια της περασμένης σεζόν, καταφέρνοντας να φύγει από τις τελευταίες θέσεις του grid στην πεντάδα και αρκετά βάθρα και μία νίκη σε sprint.

Τώρα θέλει με την MCL38 να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει και νίκες.

Μιλώντας στο Speedcafe.com, ο team principal Andrea Stella απάντησε για το αν η ομάδα του είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση της κορυφής:

«Δεν νομίζω ότι είμαστε τόσο κοντά, αλλά έχουμε μειώσει την απόσταση. Όλα τα συστατικά ενώνονται. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ προσεκτικά, με προσοχή στο πώς ετοιμάζουμε τη συνταγή. Μερικές φορές, μπορεί να έχεις καλά υλικά, αλλά αν δεν είσαι καλός σεφ, αυτά τα συστατικά δεν παράγουν απαραίτητα το αποτέλεσμα που περιμένεις. Αυτός είναι ένας από τους κύριους τομείς για εμένα και τον Zak [Brown, CEO της McLaren] για να βεβαιωθούμε ότι αυτά τα συστατικά θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε όλα μαζί. Μέχρι στιγμής, είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό».

Ο ίδιος, πάντως, τονίζει πως αν και θα χρειαστεί χρόνος, τα πρώτα σημάδια είναι θετικά ενόψει 2024:

«Για παράδειγμα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και αλλαγές για να δουλέψουν οι προσθήκες των Rob Marshall και David Sanchez. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να εντάξουμε τις ιδέες τους, το πώς προσεγγίζουμε την εξέλιξη του μονοθέσιου, επομένως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αλλά έχουμε δει καλά σημάδια για το μέλλον. Συνεχώς βλέπουμε καλά στοιχεία στην εξέλιξη του μονοθέσιου, ήδη από όσα έχουμε καταλάβει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως τα είδαμε και πριν την Αυστρία ή πριν τη Σιγκαπούρη πέρυσι».

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This