Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε δυο γκολ του Σεχολάρι στο 27′ και στο 66′ (οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 76′ με πέναλτι του Πατσαρούχα) ο Πιερικός πέρασε από το γήπεδο του Προαστίου Καρδίτσας, επικρατώντας με 1-2 του τοπικού ΑΟ Σελλάνων, για την 23η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και εξακολουθεί να “κρατά” την τύχη στα “χέρια” του, όσον αφορά στη “μάχη” της παραμονής. Η ομάδα της Κατερίνης μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, επέστρεψε στις νίκες, σε ένα καίριο σημείο της “κούρσας” του πρωταθλήματος, διευρύνοντας παράλληλα το αήττητο σερί της σε επτά αγώνες (συμπεριλαμβανομένης της νίκης “στα χαρτιά” επί της Αναγέννησης Καρδίτσας). Επιπλέον, μετά τη σημερινή νίκη, σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΑΟ Σελλάνων, ο Πιερικός έχει το πλεονέκτημα. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, τρεις “στροφές” πριν το τέλος, έφτασε τους 29 βαθμούς και την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Θησέα Αγριάς σε ένα ακόμη κομβικής σημασίας παιχνίδι.

Ο Πιερικός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, με τον Σεχολάρι να ανοίγει το σκορ στο 26′, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 66′ και πάλι ο Σεχολάρι βρήκε δίχτυα και “έγραψε” το 0-2.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 74′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσαρούχα (το κέρδισε ο ίδιος).

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Πιερικός διαχειρίστηκε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη με 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεοχάρης με βοηθούς τους Π. Σάκκα και Δ. Σάκκα (Θεσσαλίας).

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Σελλάνων (Στέφανος Ξηροφώτος):
 Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου (76′ Παπαδημητρίου), Τζάνης, Μπούσδρας, Κούρκουλας (46′ Δημολιός), Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (46′ Μπαλτάς), Μπιτέλης, Πατσαρούχας, Υφαντής (85′ Κουτλής), Συράκος.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπούζης, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Καρτσαμπάς Αθ., Χατζηδήμπας, Μπουζούκης, Κωστόπουλος, Καρτσαμπάς Δ., Σεχολάρι, Κραγιόπουλος, Ντινόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This